Taiwan, Province of China

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Taiwan, Province of China

Nemovitost na prodej na Tchaj-wanu

Tchaj-wan je malý ostrovní stát, 180 km od Číny. Zahrnuje moderní města, tradiční čínské chrámy, termální prameny a malebnou hornatou krajinu. Hlavní město Tchaj-pej v severní části je známé svými pulzujícími nočními trhy, čínským císařským uměním v Muzeu národního paláce a Tchaj-pej 101, bambusový mrakodrap s rozhlednou 509 metrů.

Trh s nemovitostmi na severu Tchaj-wanu zaznamenal v srpnu malé potíže, což naznačuje pokles poté, co transakce s nemovitostmi na prodej na Tchaj-wanu v průběhu měsíce poklesly.

Pokles v seznamu nově postavených rezidenčních nemovitostí a reklama na prodej nemovitostí také podpořila v srpnu rostoucí pesimismus na realitním trhu.

Index nemovitostí k prodeji na severu Tchaj-wanu klesl oproti předchozímu měsíci o 1,3 bodu na 30,9 bodu.

Index zahrnuje hlavní okresy a města na severu Tchaj-wanu, jako jsou Tchaj-pej, Nový Tchaj-pej, Keelung, Taoyuan, Hsinchu a Yilan, což představuje více než 50% celkových a komerčních transakcí s nemovitostmi v zemi.

Zejména transakce s nemovitostmi za účelem prodeje na Tchaj-wanu, kanceláře a obchody v Tchaj-peji, nejznámějším tchajwanském trhu s nemovitostmi, poklesly o 27,8% oproti předchozímu měsíci, což je nejvýraznější pokles ze šesti měst v srpnu.

  •  
    Stěhování na Tchaj-wan. Zahraniční a žijí na Tchaj-wanu

            Republika Číny, také známý jako Taiwan, představuje realitu v jeho vlastní pravý, a bere jeho jméno od hlavního ostrova, který představuje jeho státní entitu. Mezinárodně se toto jméno v Taipei často mění. Ale navzdory těmto rozdílům na sémantické úrovni existují některé kuriozit ...

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 9637

Prodat Vila, Taiwan, Province of China, Ping Tung County, Neipu Township, Zen-Feng Village Fu Guei Alley No. 30, 32, 34, 36

2,617,915.90CZK
Prodat
Vila

132 m²
Hi! This is Miss Lin. I'm selling these four villas. They're located on a nice, quiet countryside. However, it's only 5 min. car-ride away from the ur...
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB